GYORS, 1-2 MUNKANAPOS KISZÁLLÍTÁS; 15 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS

CSERE/ELÁLLÁS

CSERE:

Minden termékre biztosítunk egy cserelehetőséget. Csere esetén a termék/termékek visszaküldését megelőzően ügyfélszolgálatunkkal történő egyeztetés szükséges, kérjük a webáruházunk "Kapcsolat" oldalán keresztül jelezze csereigényét. A cserélni kívánt terméket az ügyfélszolgálatunk által válaszban küldött instrukciók szerint kell visszaküldeni a megjelölt címre. Az átvételt követő 14 napon belül van lehetőség cserére.

A termékeket csak az alábbi állapotban tudjuk kicserélni:
- A terméknek az eredeti védőcsomagolásában kell visszaérkeznie.
- A termék csak sértetlen állapotban küldhető vissza, a terméken a kipróbálást meghaladó használat jelei nem lehetnek. A terméket olyan állapotban kell visszaküldeni, amilyenben megkapta, a termék nem lehet használt


Amennyiben a visszaküldött termék megfelel ezeknek a feltételeknek, a beérkezést követően postázzuk a csereterméket. A postaköltség a vásárlót terheli.

 

Nem áll módunkban kicserélni a terméket a következő esetekben:

  • Amennyiben a visszaküldött termék használt/sérült.
  • Amennyiben a csereigényt az átvételt követő 14 nap elteltével jelzi a vásárló.
  • A vásárló köteles a terméket a saját költségén visszaküldeni. Amennyiben a vásárló utánvéttel küldi vissza a csomagot az átvétel minden esetben elutasításra kerül.
  • Amennyiben bármilyen visszaélést tapasztalunk.

Kérjük csereigény esetén minden esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a webáruházunk „Kapcsolat” oldalán keresztül a visszaküldés előtt. Átlagos válaszidő: 1-2 munkanap

 

Amennyiben nem azt a terméket kapta, amit rendelt vagy hibás terméket kapott, a csere minden esetben ingyenes.

 

ELÁLLÁS:

Amennyiben a küldött termék nem nyerné el a vevő tetszését vagy bármely más okból így dönt, a vevőnek a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Higiéniai termékek vásárlása esetén fontos tudni, hogy a jogszabály rendelkezése szerint a fogyasztót nem illeti meg az indokolás nélküli elállási jog. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a vevő vagy a vevő által megjelölt, a szállítótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha a vevő elállási jogával kíván élni köteles az elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatni hozzánk emailben hello@runwayshape.com vagy a webáruházunk „Kapcsolat” oldalán keresztül és az elállással érintett terméket a saját költségén visszaküldeni az ügyfélszolgálatunk által válaszban küldött instrukciók szerint a megjelölt címre.

A vevő köteles az árut normál belföldi csomagként, eredeti dobozában, saját költségén visszajuttatni. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt Cégünk nem teljesít. A terméket olyan állapotban kell visszaküldeni, amilyenben megkapta. A visszaküldött áru nem lehet sérült vagy használt, kivéve a termék jellegének, tulajdonságainak, működésének megállapításához szükséges használatot. Az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért, kárért és költségért a vevő felel.

A visszaküldött termék a beérkezést követően bevizsgálásra kerül és amennyiben megfelel a visszaküldés feltételeinek, az elállási szándék közlésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vételárat (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vevő az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott. Például elsőbbségi kiszállítás választása esetén elálláskor a normál kiszállítás díja kerül visszatérítésre.) Már teljesített szolgáltatás díjának visszatérítése kizárt: utánvét díja, elsőbbségi kiszállítás/elállás esetén a normál kiszállítás díja kerül visszatérítésre/, csere szolgáltatás díja. Egy tételként vásárolt termékektől (2db-os csomagok, 1+1 akciók, stb.) a vásárló csak egyben állhat el, amennyiben annak teljes tartalmát visszaküldi és annak teljes tartalma megfelel a visszaküldés feltételeinek, külön-külön nem. Higiéniai termékek az átadást követő felbontás után nem küldhetőek vissza.

Abban az esetben, ha a vásárló önként olyan terméket küld vissza, aminél az elállási joga kizárt, nem felel meg a visszaküldési feltételeknek vagy a 14 napos elállási határidő lejárt, a visszavétel elutasításra kerül. Ebben az esetben, ha a vásárló szeretné, hogy visszapostázzuk a visszaküldött terméket, a postaköltség megtérítése ellenében tudjuk visszapostázni.

Kérjük elállás esetén minden esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal emailben: hello@runwayshape.com vagy a webáruházunk „Kapcsolat” oldalán keresztül a visszaküldés előtt. Átlagos válaszidő: 1-2 munkanap